Velkommen til
​Restaurant Lilleheden​

​"Vi er en fiskerestaurant med store bøffer, der er så privilegeret at have den mest fantastiske udsigt over havet og havnemiljøet i Hirtshals."

- ​Ejvind Kjeldsen Jensen, restauratør & kok

Festmenu til jeres arrangement​

Vi lægger gerne lokaler til jeres fest samt sørger for en lækker festmenu.

På følgende sider finder du information om vores festmenuforslag. I vores hyggelige restaurant med byens bedste udsigt over havet og havnen er der mulighed for at få dækket et flot festbord til op mod 60 personer.

Efter middagen kan vi byde på kaffe eller te, hvortil du selv er meget velkommen til at medbringe småkager eller sødt hertil.

Ved selskab afholdt i vores restaurant er lys, servietter, duge, blomster samt betjening indregnet i prisen.

Selskabslokale til mindre events

Mindre selskaber/møder på op til 36 personer kan afholdes på Kystvejen, hvor vi har et separat selskabslokale. Her er der også udsigt til både strand og havn. Desuden er der også altan med mulighed for at trække lidt luft samt nyde vejret og udsigten under festmenuen.

​​

Mad ud af huset

Ønskers maden bragt ud af huset, gør vi dette gratis i en radius af 15 km. Er der længere transport må påregnes et mindre gebyr. Dog skal ordren være på minimum 10 couverter. Er det til færre couverter tillægges en pris på kr. 50,00 pr. couvert.

Mange af vores kunder kommer fre Hirtshals, Hjørring og rundt omkring byer som Løkken, Lønstrup, Tversted og resten af Nordjylland.

Vi ser frem til at skabe den rette menu til dit arrangement.

Kontakt Restaurant Lilleheden på telefonnummeret i bunden af hjemmesiden, hvis i vil høre mere om vores festmenu eller mad ud af huset.​​