Velkommen til
​Restaurant Lilleheden​

​"Vi er en fiskerestaurant med store bøffer, der er så privilegeret at have den mest fantastiske udsigt over havet og havnemiljøet i Hirtshals."

- ​Ejvind Kjeldsen Jensen, restauratør & kok

​BUFFET

BUFFET

1

  • Stegte Rødspætte fileter med Remoulade og Citron
  • Croissants med Skaldyrssalat
  • Frikadeller med kold kartoffelsalat
  • Varmrøget Laks med urtedressing
  • Grøn blandet salat med senneps dressing
  • Pastasalat med gulerod, ærter, radise, grønne druer samt pinjekerner
  • Glaseret Skinke med flødekartofler
  • Frugttærte med frisk Frugt, marcipan og Creme Fraiche
  • Brød og Smør

Kr. 298,00

BUFFET

2

  • ​Marineret Sild med Æg, Løg og Karrysalat
  • Lune Rødspættefileter med Remoulade og Citron
  • Frikadeller med kold Kartoffelsalat
  • Lun Leverpostej med champignons, bacon og rødbeder
  • Glaseret Bayonneskinke med Flødekartofler
  • Helstegt Oksefilet med Salat og Dressing
  • 3 slags Ost
  • Brød og Smør

Kr. 328,00

BUFFET

3

  • Buttedejsstang med Oste- og Skinkefyld
  • Koldrøget Hellefisk med Røræg og Slikasparges
  • Pastasalat med Bacontern, soltørrede Tomater
  • Iceberg-Salat, Springløg, Radiser, små Ærter og Pinjekerner
  • Røget Dyrekølle med Slikasparges
  • Canapé med Lakseroulade med fyld af Flødeost med finthakket Piment
  • Glaseret Bayonneskinke med Flødekartofler
  • Brød og Smør
  • Lun bagt Æblekage med Kokos og FlødeskumA

Kr. 348,00

BUFFET

4

  • ​Grønne Asparges omviklet med røget Laks og røget Hellefisk
  • Spegeskinke med Melon
  • Helstegt Oksefilet med bagt Kartoffel og Kryddersmør
  • Helstegt Lammekølle med Salat og Dressing
  • Hønsesalat med Ananas og Champignons
  • Blandet grøn salat med creme fraiche dressing
  • Brød og Smør
  • Frugttærte med Creme Fraiche

Kr. 378,00

BUFFET

5

  • ​Stegt Rødspættefileter med Remoulade og Citron
  • Mørbradsbøf med bløde Løg og surt
  • Torskefad med Æg, Rejer og Asparges anrettet på bund af Icebergsalat
  • Dressing, Flutes, Smør og Citron
  • Katrineflæsk med sprød Svær og Rødkål
  • Hjemmelavet lun Leverpostej med ristet Bacon og Champignons
  • Brie med frisk Frugt
  • Lun bagt Æblekage med Kokos og Flødeskum
  • Brød og Smør

Kr. 298,00

BUFFET

6

  • ​Pil selv Rejer – med Melonsalat, Mayonnaise og Citron
  • Agurkecanape’ med Ostecreme rørt med røget Laks og Dild
  • Fyldt bagt Kartoffel med Skinke og Purløg
  • Blinis med lakserogn, rødløg og cremefraiche
  • Sesampaneret Kyllingelår med Kartoffelsalat
  • Pasta Salat med broccoli, rødløg, bacon og ristede græskarkerner
  • ​Brød og Smør

Kr. 242,00

BRUNCH

  • ​A-38 med bærkompot
  • Scrambled eggs med purløg
  • Brunch pølser
  • Parmaskinke med melon
  • Lun leverpostej med ristede svampe
  • Stegt bacon
  • Hass Browns
  • Ost og grønne druer
  • Pandekager med ahornsirup
  • Nybagte morgenboller samt smør

Kr. 188,00

FISK OG SKALDYRS-BUFFET

  • Hvidvinsdampede muslinger
  • Cremet fiskesuppe a la Lilleheden
  • Pil selv rejer med mayonnaise og citron
  • Indbagte rejer med urtedressing
  • Friterede blæksprutter med chilidressing
  • Salad nicoise
  • Bruchetta med skaldyrssalat
  • Fiskelagkage med laks og tun
  • Hvidvinsdampet rødtunge med ærtepuré
  • Pasta pesche med skaldyr i flødesauce

Kr. 398,00