Blog​

13-02-2023

VINTERFERIE PÅ

LILLEHEDEN CAFÉ & RESTAURANT

25% RABAT PÅ ALLE BØRNEMENUER I UGE 7 og 8

vi ses i hirtshals;-)

10-11-2022

Beaujolais Aften 17.11.2022

​Beaujolais nouveau er en rødvin der er fremstillet på Gamaydruen i Beaujolaisregionen i Frankrig. Det er  den mest populære vin de primeur. 

Vinen bliver tappet allerede 6-8 uger efter høsten og bliver produceret efter maceration carbonique-metoden, hvor druerne gærer hele. Dette giver en meget frugtrig og frisk rødvin med meget lidt tannin og duftnoter af røde bær. 

Vinen er kun gæret i et par uger, før den frigives til salg den tredje torsdag i november.

Louis Jardot Primeur - som vi serverer for jer- laver ikke den klassiske Beaujolais Nouveau, men har opgraderet til Beaujolais-Villages Primeur. Med nøje udvalgte druer har de uden tvivl skabt en særlig udgave af den populære klassiker.

Årets høst tegner til at blive noget ganske særligt og af super høj kvalitet, så vi kan næsten ikke vente længere...

Vi ses på Lilleheden i Hirtshals Torsdag d. 17. november :-)

25-09-2022

VINDER AF ÅRETS sild 2022

11.GANG VI STOLT KAN KALDE OS DANMARKS BEDSTE SILDEMARINØRER;-) 

 I et skarpt felt, med professionelle kokke fra hele landet​, stak vi på RESTAURANT LILLEHEDEN igen af med sejren. 

På billedet til højre ses vores seje Silde Team - Restauratør Ejvind Kjeldsen Jensen og Køkkenchef Christoffer Ramberg.

ÅRETS BJESK 2023 blev igen fundet til Hirtshals Fiskefestival i august 2022 -

Årets Vinder blev Team Nordsøposten. 

Bjesken bestod af 2 dele lyng, 1 del enebær og 1 del malurt.

ÅRETS SILD 2022 skal matche ÅRETS BJESK 2023, så kokkene er altid spændte under konkurrencen til årets bjesk. Denne gang blev ikke mindre spændende, kokkene skal nu i køkkenet med ingredienserne og finde frem til den helt rigtige sammensætning til deres bud på ÅRETS SILD.

Det er en lang og spændende process, hvor der smages, justeres og finpudses smagsnuancer og lagringstid.

Vores Sild i år var med følgende smags komponenter: Fennikelfrø, laurbær, limesaft, limeskal og rosa peber. Og det var lige det der faldt i dommernes smag. Vi fik ros både for smag og for fastheden af selve silden. 

​Silde smørrebrødet er smurt med kærnet smør tilsat sydesalt, herpå har vi en lækker løgkompot, den vindende ÅRETS SILD 2022 og som garniture hertil får I "dobbelt cream" cremefraiche tilsmagt med friskost, limesaft og chili. 

Der toppes herefter af med scalotteløg, syltede perleløg og friterede kapers, samt lidt sprøde grønne urter.

ÅRETS SILD 2022 SERVERES I RESTAURANTEN FRA MANDAG D.26-09-2022

VELBEKOMME:-)

Åbningstider

ÅBENT ALLE DAGE

Stueplan | Caféen

MANDAG 10.30-22.00

TIRSDAG 10.30-22.00

ONSDAG 10.30-22.00

TORSDAG 10.30-22.00

FREDAG 10.00-23.00

LØRDAG 10.00-23.00

SØNDAG 10.00-22.00

1. sal | Restauranten

MANDAG 12.00-22.00

TIRSDAG 12.00-22.00

ONSDAG 12.00-22.00

TORSDAG 12.00-22.00

FREDAG 11.00-23.00

LØRDAG 11.00-23.00

SØNDAG 11.00-22.00

Åbner dog gerne ekstra for forud bestilte selskaber

Kontaktoplysninger

map  Hjørringgade 2, 9850 Hirtshals​​

tlf​  Telefon: 98 94 45 38​

mail  E-mail: lilleheden@has.dk

 ​CVR nr.: 28330057

Se kontrolrapport

Følg os

facebook

instagram

​​

anmeldelser

tripadvisor