facebook    instagram

ÅRETS SILD 2018

26.01.2018

Da vi begyndte at lave denne sild, var det med historien om den gammeldags modnet sild for øje. Vi ville "back to basic" Hvornår gik silden fra at være en fattigmandskost, til at være en delikatesse ? Kartoffel og sild har i århundrede fulgtes ad - og det med god grund. Derfor har vi valgt at gøre det til vores udgangspunkt.​

Vi har også tænk - som dengang - undgå madspild. Alt hvad denne sild indeholder , har i tidernes morgen været til at skaffe lokalt, da man marinerede sild for første gang.

Vi har valgt at kalde vores sild 2018 - en "HALØJ SILD"

For inden vi overhovedet lavede lagen - kogte vi vores egen eddike på løgskaller og porretoppe, dels for at give en fantastisk farve og smag - men også for at udnytte vores råvarer til fulde.

Alt hvad vi har valgt at bruge, har være dyrket i den forblæste barske, nordjyske natur - også for flere hundrede år siden.

for at komplimenterer Bjesken - har vi tilført enebær og lyng i vores lage. begge dele er at finde side om side i klitterne.

vi har valgt at lade vores sild hvile på en creme lavet af kartoffel og sennep. 

vores bud på året sild kan fået i restauranten - hver eneste dag.

Åbningstider

CAFE åbner hver dag kl 08.30  

RESTAURANT åbner hver dag kl 11.30

Cafe og Restaurant LUKKER 

man/tirs/ons/tors/søn  kl 22.00

fre/lør                                   kl 23.00

Kontakt oplysninger

map  Hjørringgade 2, 9850 Hirtshals​​

tlf​  Telefon: 98 94 45 38​

mail  E-mail: lilleheden@has.dk

 ​CVRnr: 28330057

Følg os

facebook

instagram