Take-Away fra Lilleheden Café og Restaurant

i Hirtshals.


​Lilleheden er en café og fiskerestaurant som også har store bøffer. Vi ligger placeret ved havnemiljøet i Hirtshals med havudsigt. Vi tilbyder et bredt menukort, så der er noget for enhver smag. Vi stræber efter at lave kvalitetsmad af friske og lokale råvarer og vi mener selv, at det kan smages. Når man ligger lige op ad Vesterhavet, som er et af verdens bedste råvaremarkeder, henter vi friskfangede fisk hver dag.

Vi tilbyder flere af vores lækre retter som take-away – se vores menukort her – både brunch, smørrebrød, platter, frokostmenu, burger, fisk, skaldyr, tapas og aftenmenu

Vegetar, glutenallergi...? Vi tilpasser gerne menuen…

Ønsker du en vegetarudgave, eller en menu med hensyntagen til dine allergener, som fx glutenallergi, så kontakter du os bare og så finder vi en menu der passer til dit behov. Send os gerne en mail på lilleheden@has.dk eller kontakt os på telefon +45 98944538.

Vores menukort skifter efter hver sæson, så vi altid arbejder med sæsonens højaktuelle råvarer.

Bestil din Take-Away heR

Lilleheden Café og Restaurant ligger lige midt i Hirtshals med fantastisk udsigt over Vesterhavet og det autentiske havnemiljø. Ønsker du at nyde maden hjemme eller i sommerhuset er det også en mulighed med vores take-away eller festmenu. Take-away kan bestilles på dagen, hele dagen, hvorimod festmenuen skal bestilles et par dage i forvejen. Bestil på telefon +45 98944538

Find inspiration til din festmenu her

​Vil du bestille mad ud af huset til et større selskab kan du også blive inspireret af vores festmenukort eller kontakte os med særlige ønsker, så sammensætter vi gerne en menu der er skræddersyet til jer.

Ønsker du at få maden bragt ”ud af huset” kan dette også lade sig gøre, dog skal ordren være til

minimum 15 personer.

facebook    instagram

Åbningstider

ÅBENT ALLE DAGE

11:30 - 21:00​

I stueplan


1. sal åbner igen 1/2 2023

åbner dog gerne for forud bestilte selskaber

  

Kontakt oplysninger

map  Hjørringgade 2, 9850 Hirtshals​​

tlf​  Telefon: 98 94 45 38​

mail  E-mail: lilleheden@has.dk

 ​CVRnr: 28330057

Følg os

facebook

instagram

​​

anmeldelser

tripadvisor