Brunchmenu

​Nyd Lillehedens brunch i Hirtshals

Brunch er den oplagte weekendspise for par, venner og familier, der ønsker at gøre noget særligt ud af starten på dagen – og naturligvis sove en smule længere. Hos Restaurant Lilleheden i Hirtshals tilbyder vi kvalitetsbrunch til både små og store, der ønsker at nyde en bred vifte af retter med det bedste fra morgenmads- og frokostbordet. Vores restaurant garanterer jer en hyggelig atmosfære, hvor I har mulighed for at planlægge resten af jeres dag i afslappende rammer, mens I tanker op til dagens aktiviteter.

Vores brunchtallerken byder på alt fra scrambled eggs til yoghurt, ost, pølser og en croissant – og dertil naturligvis noget sødt at slutte måltidet af med. Der er med andre ord noget til enhver smag og en separat brunchtallerken målrettet de mindste.​

Se hele brunchmenuen i vores frokostkort.​

Brunch med havudsigt og familieaktiviteter lige i nærheden

Restaurant Lilleheden er placeret i havnemiljøet i Hirtshals tæt på Hjørring, hvorfra I kan nyde brunch med en udsøgt havudsigt. I kan efter jeres brunch let slentre ned langs havnen, tage på stranden, besøge Hirtshals Museum eller bevæge jer gennem gågaden med dens mange butikker og livlige atmosfære. 

Vi ser frem til at byde jer velkommen til brunch i Hirtshals, og vi står altid klar til at anbefale nogle aktiviteter i nærheden. 

Følg med i vores hverdag

Følg med på Facebook

Hold dig opdateret med vores events og dagligdag.
På vores Facebookside finder du bl.a.:

Billeder og videoer fra vores restaurant

Udtalelser og anmeldelser fra vores kunder

Seneste nyheder fra os

Restaurant Lilleheden​​

Kontakt oplysninger

Telefon: 98 94 45 38

E-mail: lilleheden@has.dk

Restaurant Lilleheden ApS​

Hjørringgade 2, 9850 Hirtshals

Se kontrolrapport

CVR nr.: 28330057

Restaurant Lilleheden ApS​

Hjørringgade 2, 9850 Hirtshals

Telefon: 98 94 45 38

E-mail: lilleheden@has.dk