Festlokale​ i Hirtshals

​Festlokale i idylliske omgivelser

​Hos Restaurant Lilleheden tilbyder vi et lækkert festlokale til din næste fest eller selskab i Hirtshals. Vores festlokale har plads til op til 36 personer og kan anvendes til alt lige fra konfirmation, barnedåb eller sølvbryllup til en festlig fødselsdag. Det elegante lokale har 3 mindre altaner og en smuk, 180 graders panoramaudsigt ud over stranden og havnen. Alt i alt et rigtigt dejligt lokale, hvor man har det hele for sig selv. Er du på udkig efter et sted til et forretningsevent, tilbyder vi også at leje lokalet ud til afholdelse af møder, foredrag og lignende.​

Velsmagende retter af lokale råvarer

Vi lægger både lokaler til jeres fest og sørger for en lækker festmenu i absolut højeste kvalitet. Vi sammensætter en udsøgt menu af sæsonens bedste råvarer – lige efter dine personlige ønsker. Vi tilbyder både kuvertservering, tapas og buffet ligesom I naturligvis har mulighed for også at bestille natmad, kaffe og kage. Vores hyggelige restaurant er beliggende lige ned til et af verdens bedste råvaremarkeder, Vesterhavet, og vi sætter derfor en stor ære i at benytte lokale, nordjyske råvarer i vores retter.

Kontakt os og hør mere

Vi står klar til at hjælpe dig med både festligt lokale og udsøgte, lokale retter til din næste fest, selskab eller møde. Vores hyggelige restaurant er beliggende idyllisk på Kystvejen 5 i Hirtshals – lige ved stranden og havnen.

Kontakt os på telefon 98 94 45 38 eller e-mail lilleheden@has.dk og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe jer. 

Sammensæt din festmenu her

Følg med i vores hverdag

Følg med på Facebook

Hold dig opdateret med vores events og dagligdag.
På vores Facebookside finder du bl.a.:

Billeder og videoer fra vores restaurant

Udtalelser og anmeldelser fra vores kunder

Seneste nyheder fra os