Festlokale​ i Hirtshals

​Festlokale i idylliske omgivelser

​Hos Restaurant Lilleheden tilbyder vi et nyt, lækkert festlokale til din næste fest eller selskab i Hirtshals. Vores festlokale har plads til op til 38 personer og kan anvendes til alt lige fra konfirmation, barnedåb eller sølvbryllup til en festlig fødselsdag. Det elegante lokale har 3 mindre altaner og en smuk, 180 graders panoramaudsigt ud over stranden og havnen. Alt i alt et rigtigt dejligt lokale, hvor man har det hele for sig selv. Er du på udkig efter et sted til et forretningsevent, tilbyder vi også at låne lokalet ud til afholdelse af
​møder, foredrag og lignende.​

Velsmagende retter af lokale råvarer

Vi lægger både lokaler til jeres fest og sørger for en lækker festmenu i absolut højeste kvalitet. Vi sammensætter en udsøgt menu af sæsonens bedste råvarer – lige efter dine personlige ønsker. Vi tilbyder både kuvertservering, tapas og buffet ligesom I naturligvis har mulighed for også at bestille natmad, kaffe og kage. Vores hyggelige restaurant er beliggende lige ned til et af verdens bedste råvaremarkeder, Vesterhavet, og vi sætter derfor en stor ære i at benytte lokale, nordjyske råvarer i alle vores retter.

Kontakt os og hør mere

Vi står klar til at hjælpe dig med både festligt lokale og udsøgte, lokale retter til din næste fest, selskab eller møde. Vores hyggelige restaurant er beliggende idyllisk på Hjørringsgade 2 i Hirtshals – lige ved stranden og havnen. Vi besøges dagligt at kunder fra både Hjørring, Løkken, Tversted, Lønstrup og resten af Nordjylland. Kontakt os på telefon 98 94 45 38 eller email lilleheden@has.dk og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe jer. 

Sammensæt din festmenu her.

facebook    instagram

Åbningstider

ÅBENT ALLE DAGE

11:30 - 21:00​

I stueplan


1. sal åbner igen 1/2 2023

åbner dog gerne for forud bestilte selskaber

  

Kontakt oplysninger

map  Hjørringgade 2, 9850 Hirtshals​​

tlf​  Telefon: 98 94 45 38​

mail  E-mail: lilleheden@has.dk

 ​CVRnr: 28330057

Følg os

facebook

instagram

​​

anmeldelser

tripadvisor