Velkommen hos Restaurant Lilleheden

​Vi er en fiskerestaurant med store bøffer, der er så privilegeret at have den mest fantastiske udsigt over havet og havnemiljøet i Hirtshals.

Ejvind K. Jensen startede i 1981 som selvstændig restauratør på Hjørringsgade 2 i Hirtshals – og har drevet stedet lige siden.

NORDJYSKE RÅVARER FRA VORES NÆRMESTE NABO VESTERHAVET

Vores fiskerestaurant ligger lige ned til et af verdens bedste råvaremarkeder. Vi sætter en ære i at benytte nordjyske råvarer, og det er derfor helt oplagt at udnytte Vesterhavet.

Vi får friskfanget fisk fra lokalområdet – de gode råvarer kan både ses og smages. Nordjylland er et rent paradis, når vi taler om friske råvarer. Her dyrkes og produceres varer af højeste kvalitet. Disse gode råvarer er en forudsætning for, at vi kan kreere og levere en kvalitetsmiddag til jer, når I lægger vejen forbi vores fiskerestaurant.

ÅRELANG BRANCHEERFARING

Med over 30 år i restaurationsbranchen er Ejvind en af fagets mentorer.

Restauratør og kok

Det er – og har altid været – vigtigt for ham at hjælpe med at uddanne elever og støtte op om fagligheden i branchen. Derfor er Ejvind ofte ude på fagskolerne som censor til kokkeeksamenerne.

Sammen med personalet på Restaurant Lilleheden deltager restauratøren gerne i konkurrencer og har hentet adskillige priser hjem.

SØGER I EN SKØN FISKERESTAURANT? SÅ SER VI FREM TIL JERES BESØG

Med adresse i Hirtshals modtager vi besøgende fra hele Nordjylland, bl.a. Hjørring, Løkken, Tversted og Lønstrup, hele året rundt.

I er altid velkommen til at kontakte os med spørgsmål på tlf. 98 94 45 38. Her på hjemmesiden kan I få et overblik over, hvad vi kan tilbyde.

Vi glæder os til at se jer hos LILLEHEDEN RESTAURANT OG CAFÉ

facebook    instagram

Åbningstider

                                           åbner igen 26/11 2020å

 så er vi tilbage ..

ÅBENT ALLE DAGE

11:00 - 22:00

DOG FREDAG OG LØRDAG TIL 23:00

- også åbent for take away -

  

Kontakt oplysninger

map  Hjørringgade 2, 9850 Hirtshals​​

tlf​  Telefon: 98 94 45 38​

mail  E-mail: lilleheden@has.dk

 ​CVRnr: 28330057

Følg os

facebook

instagram

​​

anmeldelser

tripadvisor