smørrebrød i Hirtshals

​Udsøgt udvalg af smørrebrød​

Smørrebrød er en af de få retter, der aldrig går af mode, og som man aldrig bliver træt af. Rettere sagt er smørrebrød altid en vinder. Vi tilbyder et stort udvalg af gourmet smørrebrød til enhver smag. Lad dig forkæle og nyd et frisklavet stykke smørrebrød i vores skønne og uformelle lokaler i Hirtshals lige ud til havnet og havnemiljøet. Om du bor i Hjørring, Løkken, Lønstrup eller et helt andet sted, er vores restaurant et sted, der er værd at aflægge et besøg.  

Klassisk smørrebrød lavet på de bedste råvarer

For os er det vigtigt, at alle vores retter laves med omhu og med gode råvarer. Vi ønsker dig den bedste smagsoplevelse, og derfor udvælger vi vores råvarer nøje, så de er friske og passer til årstiden. Vi er glade for at benytte os af lokale råvarer - og hvad er mere oplagt end at benytte sig af Vesterhavets råvarer? Vores fisk bliver leveret fra lokale fiskehandlere. Vi kan garantere dig, at du kan smage, at vores fisk og alle vores andre råvarer er friske og veltilberedte. Vores kok har årelang erfaring i branchen, og dit smørrebrød vil være frisklavet og yderst velsmagende. 

Vi kan sikre dig, at du kan smage kvaliteten i vores mad

Nyd vores smørrebrød med take-away

Ønsker du at nyde vores smørrebrød derhjemme, leverer vi kvalitetssmørrebrød ud af huset. Se vores udvalg her på hjemmesiden eller ring til os på telefon: 98 94 45 38 og fortæl os om dine ønsker til dit arrangement. Så kan vi sammen sammensætte en passende smørrebrødsmenu. 

​​

facebook    instagram

Åbningstider

ÅBENT ALLE DAGE

11:30 - 21:00​

I stueplan


1. sal åbner igen 1/2 2023

åbner dog gerne for forud bestilte selskaber

  

Kontakt oplysninger

map  Hjørringgade 2, 9850 Hirtshals​​

tlf​  Telefon: 98 94 45 38​

mail  E-mail: lilleheden@has.dk

 ​CVRnr: 28330057

Følg os

facebook

instagram

​​

anmeldelser

tripadvisor